ΑΕΚ

Στο επίκεντρο τα… στημένα

Στο επίκεντρο τα… στημένα
INTIME SPORTS

Στη σημερινή (10/12) προπόνηση στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε βάρος στην δουλειά που έκανε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει ένα «κυρίαρχο» παράπονο που είχε ο Γκουστάβο Πογέτ από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με την Καλλονή, ήταν η λειτουργία στις στημένες φάσεις. Άλλωστε μόνο από τα στημένα, απειλήθηκε η εστία της ΑΕΚ και ήρθαν και οι ευκαιρίες του αντιπάλου.

Το επεσήμανε ο Ουρουγουανός τεχνικός και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και στην τεχνική ανάλυση που έκανε στους παίκτες. Ως εκ τούτου ήταν αφορμή για δουλειά μέσα στις προπονήσεις, ότι έκαναν ή δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πογέτ στο ματς με την Καλλονή.

Γι αυτό και στη σημερινή (10/12) προπόνηση στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε βάρος στην δουλειά που έκανε στην τακτική, στις στημένες φάσεις. Μάλιστα στην δουλειά αυτή πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει όχι μόνο για το βασικό σχήμα, αλλά και για την αποστολή του παιχνιδιού του Σαββάτου (12/12) με τον Πανιώνιο.

Πάντως για μια ακόμα φορά, ο Πογέτ δεν άνοιξε τα χαρτιά του ως προς τις σκέψεις του για το αγωνιστικό πλάνο. Άλλωστε αυτή την φορά είναι και ακόμα πιο περίπλοκες οι αποφάσεις, με δεδομένο πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ενώ και πάλι ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε για την τελευταία προπόνηση, την επιλογή της αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ