ΑΕΚ

Στην ΕΠΟ για συνάντηση με την ΚΕΔ ο Μελισσανίδης

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων της ΑΕΚ με την ΚΕΔ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το ερωτηματικό που υπήρχε σχετικά για το εάν θα πάει στα γραφεία της ΕΠΟ ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαντήθηκε λίγο πριν τις 11. Όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Νίκος Συριώδης ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων πήγε στη συνάντηση με την ΚΕΔ.

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία το κομμάτι της διαιτησίας έχει μεγάλη σημασία για την Ένωση, διότι κρίνονται τα πάντα στα παιχνίδια που έρχονται και θέλει όσο το δυνατόν πιο δίκαια και ισομερή σφυρίγματα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται και η συνάντηση σήμερα (12/2, 11;00) με την ΚΕΔ και συγκεκριμένα τον Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Στην Ένωση θέλουν να καταθέσουν τα ζητήματά τους, να εκφράσουν τα όποια παράπονά τους και να απαιτήσουν να μην παίξει ρόλο η διαιτησία στα αποτελέσματα από 'δω και πέρα. Πέρα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση παρευρίσκεται και ο διευθύνοντας σύμβουλο και Α' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη τους και η συνάντηση με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή έχει σημασία, διότι είναι ο υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια και όχι μόνο. Μένει να δούμε τι θα ειπωθεί από την πλευρά της Ένωσης και τι από την ΚΕΔ.

Photo credits: Eurokinissi

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ