ΑΕΚ

Σκέψεις στην ΑΕΚ για δεύτερο στάδιο προετοιμασίας μετά την ΤΣΣΚΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει σκέψεις για ένα δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας, στο μεσοδιάστημα από τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ, μέχρι και το επόμενο ευρωπαϊκό της ΑΕΚ στα μέσα του Αυγούστου.

Στην ΑΕΚ όλο το βάρος της δουλειάς έχει πέσει στη "μάχη" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Άλλωστε πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη και της ρεβάνς την προσεχή Τετάρτη (02/08) στη Μόσχα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όμως στην άκρη του μυαλού του Μανόλο Χιμένεθ υπάρχουν και οι σκέψεις για το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας, μετά την επιστροφή από τη Ρωσία και μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, στα μέσα του Αυγούστου.

Ήδη γι αυτό το διάστημα, έχουν πέσει μια σειρά από ιδέες στο τραπέζι. Για την συμμετοχή σ’ ένα τουρνουά στην Ισπανία, κάτι που είχατε διαβάσει στο Sport24.gr τον περασμένο Ιούνιο ή για ταξίδι για περίπου μια εβδομάδα σε προπονητικό κέντρο είτε της Βουλγαρίας, είτε ακόμα και της Ελλάδας, για ένα δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ωστόσο εκείνο που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, είναι αυτό το δεύτερο (και πιο μικρό σε διάρκεια) βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να γίνει στην Αθήνα. Με τις προπονήσεις να γίνονται κανονικά στα Σπάτα, αλλά τους ποδοσφαιριστές να μένουν στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Αττική οδό. Να διανυκτερεύουν και να τρώνε δηλαδή στο ξενοδοχείο, σαν να βρίσκονται σε προετοιμασία στο εξωτερικό. Περίπου για μια εβδομάδα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Χιμένεθ θα εξασφαλίσει πως η ομάδα θα δουλέψει σε ρυθμούς και με την λογική κανονικής προετοιμασίας και θα αποφύγουν οι παίκτες τους… πειρασμούς της παραλίας μετά το τέλος ή πριν από τις προπονήσεις. Βεβαίως οριστική απόφαση για το πρόγραμμα αλλά και τις ημερομηνίες, θα παρθεί μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ρωσία. Και αφού πρώτα πάρουν οι ποδοσφαιριστές μια ή πιθανότατα και δυο ημέρες ρεπό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ