ΑΕΚ

Πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Από αιμάτωμα στο πόδι ταλαιπωρείται ο Ουκρανός στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια απώλεια μετράει ο Μανόλο Χιμένεθ από την χθεσινή (24/8) μάχη με την Μπριζ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στη γάμπα και την Παρασκευή (25/8) δεν κατάφερε να προπονηθεί καθόλου.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και το Σάββατο (26/8). Όμως υπάρχει ανησυχία πως ενδεχομένως ο Ουκρανός στόπερ να μην καταφέρει να είναι απολύτως έτοιμος, για το ματς της Κυριακής (27/8) με τον ΠΑΣ.

Άλλωστε αύριο είναι η τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τα Γιάννενα. Εκτός από τον Τσιγκρίνσκι, από την προπόνηση απουσίασε και ο Πέτρος Μάνταλος, που υποφέρει από μια ίωση. Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως δεν θα τεθεί θέμα απουσίας από το κυριακάτικο ματς.

Όσον αφορά τον Μάρκο Λιβάγια, έδειξε στη σημερινή προπόνηση πως ξεπερνά το πρόβλημα με την κάκωση στον τετρακέφαλο. Και αν και στην αυριανή προπόνηση βγάλει το κανονικό πρόγραμμα, τότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ. Επίσης στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, επέστρεψε σήμερα και ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ