Πιέζει η Άντερλεχτ για Βράνιες

Βράνιες

Πιέζει η Άντερλεχτ για Βράνιες

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως οι μάνατζερ που εκπροσωπούν την Άντερλεχτ βρίσκονται στην Αθήνα για να "τρέξουν" τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Βράνιες

Η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες παρουσιάζεται πλέον στο Βέλγιο ως πρώτη προτεραιότητα της Άντερλεχτ. Και ως εκ τούτου, οι Βέλγοι προσπαθούν να πιέσουν για να κλείσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ως… πηγή τις Βρυξέλλες, οι μάνατζερ που εκπροσωπούν την Άντερλεχτ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να «τρέξουν» την μεταγραφή.

Βεβαίως η πλευρά των Βέλγων αλλά και του ίδιου του Βράνιες, είναι ενήμερη πως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι αρκετά υψηλότερες ακόμα και απ’ αυτή των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εξ ου και φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να φτάσουν οι Βέλγοι ακόμα και στα τρία εκατομμύρια. Βεβαίως όλα αυτά μένει να φανούν και στην πράξη.

Διότι μέχρι πριν από λίγο, από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση (ούτε όμως και διάψευση) για την παρουσία εκπροσώπων της Άντερλεχτ στην Αθήνα. Άλλωστε ενδεχομένως ακόμα να μην έχει ανοίξει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων. Τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους. Πάντως στο θέμα φαίνεται πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24