ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Να βγάλουμε εγωισμό και θυμό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε κυρίως για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ μετά την ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Σκασμένος» ήταν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ίσως όχι τόσο από αυτό καθ’ αυτό το αποτέλεσμα. Όσο για τον τρόπο που η ΑΕΚ δέχθηκε τα γκολ, αλλά και για τις ευκαιρίες που πέταξε προκειμένου να σκοράρει.

Όμως εκείνο που έχει πλέον σημασία για τον Ουζουνίδη, είναι η αντίδραση που θα πρέπει να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του. Και γι αυτό και μίλησε για εγωισμό και θυμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης.

Για την εικόνα της ΑΕΚ;
«Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρη εικόνα. Κερδίζει όποιος βάζει τα γκολ. Κάναμε δυο λάθη τα πληρώσαμε. Ο αντίπαλος έκανε δέκα δεν πλήρωσε κανένα. Νομίζω ότι γενικά είχαμε καλή εικόνα σαν ομάδα, αλλά πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα γκολ. Δεν τα βρήκαμε, οπότε δεν μπορούμε να βρούμε άλλη δικαιολογία».

Για το ποιος έκανε λάθος στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ;
«Δεν μπορείς να αφήνεις τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο μέσα στην περιοχή. Αυτή είναι η ικανότητά του. Ένας παίκτης που σε όλο το ματς σχεδόν δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, αλλά μέσα στην περιοχή είναι ο Πρίγιοβιτς. Είπαμε: Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Εμείς στα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ δεν τα αξιοποιήσαμε. Είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά δεν μένουμε σε αυτά. Είναι μέσα στο παιχνίδι τα λάθη».

Για την πορεία της ΑΕΚ μετά τις ήττες από Αγιαξ και ΠΑΟΚ;
«Χάσαμε από τον Αγιαξ και ένα ντέρμπι. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου για εμάς. Εξαρτάται και πως έρχεται η ήττα. Από το σημερινό παιχνίδι μπορώ να έχω παράπονα από την απόδοση των παικτών μου; Η εικόνα αυτή ήταν κακή για να με βάλει σε προβληματισμό; Δε νομίζω! Είπα στους παίκτες μου μέσα ότι οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις. Άρα, πρέπει να βγάλουμε εγωισμό, ακόμα και θυμό για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πορεία».

Για την πορεία του ματς κι αν η ΑΕΚ έχασε τη συγκέντρωσή της;
«Όταν χάνεις 2-0 κάναμε αλλαγές για να κάνεις πιο επιθετική την ομάδα. Αφήνεις χώρους, αλλά μέχρι το τέλος του ματς χάναμε ευκαιρίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ