ΑΕΚ

Ουζουνίδης: "Καλό είναι να στηρίζουμε τους παίκτες"

ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό μίλησε για τις δυο όψεις στο παιχνίδι της ΑΕΚ αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο που έκανε στο ματς με τον Λεβαδειακό και πήρε τη νίκη με 1-0, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορούσε να είναι ικανοποιημένος και απ’ όσα είδε στο πρώτο μέρος αλλά και από το αποτέλεσμα.

Όμως αυτό που περισσότερο ενόχλησε τον τεχνικό της Ένωσης, ήταν η δυσφορία της εξέδρας που εκφράστηκε μάλιστα και από κάποιες αποδοκιμασίες, σε κάποια λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που μπήκε ως αλλαγή. Και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίζει όλους τους παίκτες, ακόμα και στις κακές τους μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης.

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι που είχε δυο όψεις. Μια ήταν στο πρώτο ημίχρονο, που είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την άμυνα του Λεβαδειακού. Είχαμε υπομονή, φτιάξαμε φάσεις. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε υπομονή. Είχαμε πει να συνεχίσουμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν το κάναμε. Παρόλο που ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, πάντα έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να γίνει κάτι και να μην κερδίσεις. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι σημαντικό και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλω να πω ότι είναι καλό να στηρίζεις έναν παίκτη, από την στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο και είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας. Άλλες φορές σκοράρει και άλλες δεν παίζει καλά. Πρέπει όλοι να τους βοηθάμε τους παίκτες. Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε».

-Τι σας προβληματίζει από την εικόνα της ομάδας

«Από την στιγμή που αλλάξαμε την διάταξη, έχουμε κενά. Έχουμε κενά στα χαφ, έχουμε κάποια κενά στην θέση του φορ. Πρέπει να αλλάζουμε την διάταξη. Είναι μια διάταξη που δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα και θα υπάρξουν στιγμές που δεν τα κάνουμε όλα τόσο καλά και όλα τόσο πολύ αυτοματοποιημένα. Τώρα δεν κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα στο δεύτερο, όσο στο πρώτο ημίχρονο. Όμως επειδή υπάρχει ποιότητα, πιστεύω θα το βρούμε και δεν με προβληματίζει. Πάντα σου βγαίνουν καινούργια πράγματα. Σήμερα μας έλλειψε η υπομονή. Βεβαίως είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια ομάδα, που έπαιζε με παίκτες στα 20 μέτρα. Δεν μπορείς να έχει γρήγορο ρυθμό, όταν έχεις τόσους πολλούς αντιπάλους, πίσω από την μπάλα. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και είναι ένα τεστ για να δούμε πόσο μπορεί να πάει αυτός ο σχηματισμός».

-Για την αλλαγή του Πόνσε

«Οι αλλαγές δεν είναι πάντα αυτοί που δεν παίζουν καλά. Είναι και αυτοί που έχουν κούραση. Και ο Πόνσε είχε κάποια μικρά προβληματάκια»

-Για τον Άλεφ και την θέση του

«Από την στιγμή που παίζουμε αυτή την διάταξη και ο Γαλανόπουλος είναι τραυματίας, δεν έχουμε κάποιον άλλον. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Μαθαίνουμε τώρα ακόμα περισσότερο αυτή την διάταξη. Και είναι καλό για εμένα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ