ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Ήμασταν μια απογοήτευση, δική μου η ευθύνη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης μίλησε με σκληρά λόγια στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι και πήρε την ευθύνη γι αυτή την κακή εικόνα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του ντέρμπι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαινόταν πως δεν μπορούσε να πιστέψει όλο αυτό που έβλεπε από την ΑΕΚ. Και αμέσως μετά την λήξη του ματς, δυσκολευόταν να συμβιβαστεί με την ιδέα πως σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι, η Ένωση παρουσιάστηκε τόσο κακή.

Γι αυτό και ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με σκληρά λόγια για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη.

«Με διαφορά η χειρότερη φετινή εμφάνιση. Όταν δεν παίζεις καθόλου, δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Είχες την εντύπωση πως ήμασταν σ’ άλλο γήπεδο. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι η εικόνα που είχαμε.

Μπορείς να παίξεις καλά και να χάσεις. Ήμασταν μια απογοήτευση. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, απορούσα τι γινόταν. Δίναμε συνεχώς την μπάλα στον αντίπαλο. Επιτρέπεται να είσαι σε μια κακή μέρα. Αλλά όχι στο σημερινό ματς. Όχι σ’ ένα ντέρμπι Αν είχα δυνατότητα, θα κατέβαζα άλλη ενδεκάδα».

-Για την αλλαγή του Μπογέ:
« Ο Λούκας δεν είναι 100% έτοιμος. Μπορεί να άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ακόμα δεν έχει την φυσική κατάσταση για να βγάλει ολόκληρο 90άλεπτο. Αλλά και οι έντεκα να έβγαιναν, δεν θα άλλαζε κάτι».

-Για την αλλαγή του Πόνσε με τον Κλωναρίδη:
«Με τον χώρο που υπήρχε, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσουμε με την κίνηση του Κλωναρίδη, να βγάλουμε φάσεις. Αυτό περιμέναμε στα τελευταία λεπτά. Το σίγουρο είναι πως δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Και παίρνω εγώ την ευθύνη. Σίγουρα εγώ φταίω. Αν μπορούσα να βάλω άλλη ενδεκάδα, θα το έκανα».

-Για τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη:
«Είναι καλοί παίκτες. Γι αυτό και έκαναν πέρυσι όλη την χρονιά, προπόνηση με την πρώτη ομάδα».

-Για το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:
«Ξέρω πως μ’ αγαπά ο κόσμος, υπάρχουν τα συναισθήματα τα δικά μου, αλλά θέλω να μιλήσουμε για την ΑΕΚ, διότι είμαι προπονητής της ΑΕΚ».

- Για το ματς που ακολουθεί με την Μπάγερν:
«Δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι στην Μπάγερν. Πρέπει να αλλάξουμε 100% εικόνα. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είσαι σε καλή μέρα. Αλλά όχι σήμερα. Ήταν ένα ντέρμπι και δεν επιτρέπεται να εμφανίζεσαι έτσι. Πρέπει να είσαι έτοιμος και ίσως να είναι δική μου ευθύνη. Μ’ αυτή την εικόνα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, όχι να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα. Από την μια υπήρχε μια ομάδα που έτρεχε και κέρδιζε μονομαχίες και από την άλλη μια ομάδα που έχανε την μπάλα και περπατούσε. Πάντα στα ντέρμπι μπαίνεις έτοιμος για μάχη. Όμως δεν παίξαμε και δεν τρέξαμε. Και είναι σημαντικό σε τέτοια ματς να βγεις καλά, για να μην δώσεις στον αντίπαλο αυτοπεποίθηση. Δεν το κάναμε. Δεν πιέσαμε, παρόλο που είχαμε πει να το κάνουμε».

-Για την εμφάνιση των δυο αμυντικών χαφ:
«Το πρόβλημα δεν ήταν τα δυο χαφ. Ήταν οι βοήθειες που είχαν. Μπορεί να έκαναν λάθη, αλλά όταν τρέχεις συνέχεια, είναι φυσιολογικό να κάνεις λάθη. Το πρόβλημα είναι πως οι τέσσερις μπροστά δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Ήταν όμως πολύ κακή η εικόνα της ομάδας. Μην μένετε σε ονόματα. Ήταν κακή εικόνα της ομάδας και φταίω εγώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ