ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Σάββατο ή αναβολή λόγω του τυφώνα "Ζορμπάς"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν αύριο (Παρασκευή, 28/9) με πτήση για την Κρήτη, παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον… Ζορμπά, αλλά δεδομένα δεν πρόκειται να παίξουν άλλη μέρα από το Σάββατο (29/9) με τον ΟΦΗ.

Από την επίδραση που έχουν στο ποδόσφαιρο οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν μια γεύση στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (27/9) στα Σπάτα. Με τον δυνατό αέρα να πηγαίνει την μπάλα αλλού για αλλού...

Βεβαίως οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για ακόμα χειρότερες καιρικές συνθήκες και τη μέρα (Σάββατο 29/9) του αγώνα με τον ΟΦΗ και στον τόπο όπου θα διεξαχθεί το ματς (Ηράκλειο). Στην ΑΕΚ φυσικά δεν έχουν και πολλά που μπορούν να κάνουν από τώρα. Το πρώτο ζητούμενο, είναι να μην υπάρξει πρόβλημα με την πτήση για το Ηράκλειο.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» την Παρασκευή (28/9) στις 20.30. Η πρώτη εικόνα που έχουν τα στελέχη της ΠΑΕ, είναι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την πτήση. Ωστόσο αυτό μένει να φανεί και στην πράξη. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα δώσει κανονικά το παρών το Σάββατο στο γήπεδο και θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών, αν θα διεξαχθεί το ματς.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή, στην περίπτωση αναβολής λόγω του κυκλώνα "Ζορμπάς". Και αυτό διότι την Τρίτη (2/10), μόλις 48 ώρες αργότερα, η ΑΕΚ έχει παιχνίδι με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για τοChampions League.Επομένως στην Ένωση δεν πρόκειται να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μετατεθεί για Κυριακή το ματς με τον ΟΦΗ, αν λόγω καιρικών συνθηκών είναι αδύνατον να διεξαχθεί το Σάββατο. Σ' αυτή την περίπτωση το ματς θα μετατεθεί για κάποια από τις επόμενες εβδομάδες, όπως έχει συμβεί και για το ματς Κυπέλλου εναντίον της Λαμίας, το οποίο αναβλήθηκε και ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ