ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ έδειξε τα "μυστικά" της σέντρας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και "τρέλανε" τους παίκτες της ΑΕΚ, μαθαίνοντάς τους τα "μυστικά" της σέντρας.

Από τον πειρασμό να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να λάβει και αυτός μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ συχνά - πυκνά δεν μπορεί να αντισταθεί.

Μπαίνει ο Ισπανός τεχνικός και παίζει κάποιες φορές, ακόμα και στα "διπλά". Στην προπόνηση της Παρασκευής (13/4) στα Σπάτα, ο Χιμένεθ θυμήθηκε αυτό που είχε ως ένα από τα βασικά καθήκοντα του ρόλου του, όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Να προωθείται από τα άκρα και να βγάζει σέντρες. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που ανέλαβε να κάνει τα "γεμίσματα" στην άσκηση που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ για τα τελειώματα των φάσεων. Και η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ "τρέλανε" τους ποδοσφαιριστές του.

Το πόδι του Ισπανού ήταν "αλφάδι" και όλες οι μπάλες πήγαιναν όπως έπρεπε και εκεί που έπρεπε, για να στρωθούν σωστά στον παίκτη που κάθε φορά τελείωνε τις φάσεις. Μάλιστα κάποια στιγμή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σταμάτησαν την άσκηση και αποθέωσαν τον Χιμένεθ για τις σέντρες που έκανε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ