Ο Τσιγκρίνσκι μιλάει ελληνικά και σας προσκαλεί στην ιατρική ημερίδα της ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι

Ο Τσιγκρίνσκι μιλάει ελληνικά και σας προσκαλεί στην ιατρική ημερίδα της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει ημερίδα αθλητικών κακώσεων και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι απηύθυνε κάλεσμα μιλώντας στα ελληνικά. (VIDEO)

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μιλάει στα ελληνικά, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων (1st Conference of Sports Injuries) με θέμα «Μυϊκές θλάσεις οπίσθιων μηριαίων: από την έρευνα στην κλινική πράξη».

Το διοργανώνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στις 28 Μαρτίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών όλων των σχετικών ειδικοτήτων. Η πρόσκληση απευθύνεται σε αθλητές, ιατρούς, γυμναστές αποκατάστασης, φυσιοθεραπευτές και εργοφυσιολόγους για μία σπουδαία επιστημονική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Υπεύθυνοι της επιστημονικής ημερίδας είναι ο Παντελής Νικολάου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ ως πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της ημερίδας και ο Αλκης Καλλιακμάνης, ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ, ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας, ενώ στους ομιλητές θα βρίσκεται σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί σε έναν ακόμα τομέα, προσδοκώντας να κάνει θεσμό αυτό το ιατρικό συνέδριο στο οποίο θα μετάσχουν αντιπροσωπείες από ιατρικά επιτελεία μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αντιπροσωπεία του ECOSEP (European College of Sports and Exercise Physicians) ενώ θα εκπροσωπηθεί και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών.

Πληροφορίες και εγγραφές στο afea.gr, στο τηλέφωνο 210-6855850 και στο email: vnomikou@aekfc.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24