ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπάγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάγεβιτς πήγε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος απάντησε εκ μέρους των παικτών,

Μετά από πέντε συναπτά έτη στο ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή και σταθερή παρουσία δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τόσο στα Σπάτα, όσο και στα ταξίδια και στα παιχνίδια, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει μόνο με μια ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πήγε την Παρασκευή (31/8) στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και να ευχηθεί καλή συνέχεια, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη για ενδεχόμενες παρεξηγήσεις. Μάλιστα παρών στην ομιλία ήταν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Ήρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη. Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Έχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ και εκτιμώ πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα» ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς στα αποδυτήρια.

Ενώ εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ, τον λόγο πήρε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος

«Και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή».

Όταν ολοκλήρωσε την κουβέντα του ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς αποχώρησε με χειροκρότημα απ’ όλους τους παίκτες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ