ΑΕΚ

Ο Λιβάγια είναι στα καλύτερά του

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια σβήνει κεράκια γενεθλίων, κάνοντας πράγματα και θαύματα εντός γηπέδου. Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Την παραμονή των 25ων γενεθλίων του, έβαλε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δυο μέρες μετά τα γενέθλια του, θα δώσει παιχνίδι το οποίο μπορεί να σφραγίσει την παρουσία του στους ομίλους του Champions League. Κάτι που ο ίδιος λέει συνεχώς, πως ήταν παιδικό του όνειρο.

Ανήμερα των γενεθλίων του, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας, τον αποθέωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter. Και αυτό λίγες μέρες μετά την κλήση του στην εθνική. Δεν υπάρχει λοιπόν η παραμικρή αμφιβολία, πως ο Μάρκο Λιβάγια, γιορτάζει σήμερα (26/8) τα καλύτερα γενέθλια της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης επιθετικός είναι στα καλύτερα του. Έχει πετύχει δυο γκολ σε τέσσερα επίσημα ματς, έχει δώσει μια ασίστ και έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να βρίσκεται η ΑΕΚ στο κατώφλι της επιστροφής στους ομίλους του Champions League.

Έχει πάρει τον ρόλο του… δέκα του καλού της ομάδας και το απολαμβάνει. Άλλωστε φαίνεται από τις αντιδράσεις του. Και με δεδομένο πως πέρυσι έκανε σούπερ σεζόν, αλλά με τον Αύγουστο να είναι ο χειρότερος μήνας, το γεγονός πως φέτος ξεκίνησε να νωρίς να… οργιάζει, προδιαθέτει τους ανθρώπους της ΑΕΚ για σπουδαία πράγματα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρεμιέρα πρωταθλήτριας για την ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Πρώτη και (ακόμα) καλύτερη
Λιβάγια: "Πιο δύσκολο φέτος το πρωτάθλημα"
Ουζουνίδης: "Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Πόνσε"
"Φεύγουν" τα εισιτήρια με Βίντι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ