ΑΕΚ

Μπάρκας: "Παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Βασίλης Μπάρκας και Γιώργος Γιακουμάκης έκαναν δηλώσεις μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ (2-0) και αναφέρθηκαν στο εύκολο τρίποντο και στη ρεβάνς με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Ο Βασίλης Μπάρκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ ( 2-0) στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τόνισε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, ήταν συγκεντρωμένοι και έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραν τους τρεις βαθμούς.

"Κάναμε τη δουλειά μας. Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύο γκολ και διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Τρίτη, σίγουρα ήταν στο μυαλό οπότε έπρεπε να κάνουμε αυτό που αρμόζει στην ΑΕΚ. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δούμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν φοβήθηκα για το ματς. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα, είχαμε μιλήσει πριν τον αγώνα και είχαμε πει ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρέαζε τόσο πολύ το γεγονός ότι έχουμε ματς την Τρίτη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τους τρεις βαθμούς", ανέφερε ο Μπάρκας.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: "ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος της Ένωσης είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά και να μπει στους ομίλους έχοντας μια καλή ευκαιρία φέτος. Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήμασταν καλοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλο που έγιναν κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά και το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το Πρωτάθλημα το οποίο πέρσι το κατακτήσαμε και φέτος θέλουμε να το υπερασπιστούμε".

Για το ματς με την Βίντι, ανέφερε: "Πλέον το ματς με τον ΠΑΣ ανήκει στον παρελθόν και ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με την Βίντι στο ΟΑΚΑ. Έχουμε σίγουρα ένα καλό προβάδισμα, ένα σημαντικό σκορ εκτός έδρας, θα το υπερασπιστούμε και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό, για την καριέρα μας, για την ομάδα. Έχουμε τόσα χρόνια να μπούμε στους ομίλους του Champions League και είναι κάτι ιδιαίτερο ειδικά για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας. Σίγουρα υπήρχε στη σκέψη μας και αυτό το ματς, κακά τα ψέματα. Όταν σε τρεις μέρες έρχεται ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ίσως από τα πιο σημαντικά της χρονιάς δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να το αφήσουμε έξω από το μυαλό μας για 90 λεπτά και κάναμε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας το ματς με τον ΠΑΣ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ