ΑΕΚ

Μπάρκας: "Μπαίνουμε στα ματς σαν να φοβόμαστε και να μην θέλουμε να κερδίσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ανέφερε πως η ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ ανήκει στους παίκτες και όχι στον προπονητή, λέγοντας πως η ομάδα του μπαίνει στα ματς σα να μην θέλει να τα κερδίσει.

Η ΑΕΚ αναμετράται στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (19:30) για την 12η αγωνιστική της Super League 1 και ο Βασίλης Μπάρκας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ανέφερε πως η ευθύνη για την εικόνα της Ένωσης ως τώρα ανήκει στους παίκτες και όχι στον προπονητή, λέγοντας πως η ομάδα του μπαίνει στα ματς σα να μην θέλει να τα κερδίσει.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε οτερματοφύλακας της Ένωσης:

Για το τελευταίο διάστημα και τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν την ομάδα: "Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι λογικό να υπάρχει μουρμούρα όταν δεν έρχονται οι νίκες. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν φταίει ο προπονητής για αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Είναι συλλογικά τα λάθη που γίνονται".

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η κατάσταση: "Ίσως να χρειάζεται και ένα αποτέλεσμα. Στις προπονήσεις είμαστε πολύ καλά. Όταν μπαίνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι σα να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Σα να φοβόμαστε. Σα να μην θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, να έχει για παράδειγμα τον έλεγχο ο Άρης στην έδρας μας. Δεν θα ήθελα ποτέ να το δω αυτό, αν ήμουν φίλαθλος. Όλοι ξέρουμε μπάλα, πρέπει να δείξουμε ξανά τι αξίζουμε, να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας".

Για τα σενάρια περί αλλαγής προπονητή: "Δεν νομίζω πως ένας νέος προπονητής θα αλλάξει κάτι. Ακόμα κι αν έρθει άλλος προπονητής πρέπει όποιος παίζει να δίνει τα πάντα για την ΑΕΚ. Υπάρχει πίεση και είναι λογικό όταν πάμε καλά ο κόσμος μας αγαπάει, όταν δεν πάμε καλά υπάρχει γκρίνια. Έτσι γίνεται στις μεγάλες ομάδες. Ο κόσμος δεν είναι αχάριστος όμως, όταν τα δίνεις όλα, ακόμα κι αν χάσεις θα σε χειροκροτήσει".

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ είπε: "Είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλα εξαρτώνται από εμάς πιστεύω. Αν παίξουμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση για την μεγάλη πίεση, που υπάρχει αυτή τη στιγμή σχολίασε: "Πίεση υπάρχει από τη πρώτη μέρα που θα βρεθείς στην ΑΕΚ. Δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε όπως πρέπει και όπως θέλουμε. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να παίξουμε σαν ΑΕΚ. Να μπαίνουμε μέσα και να μην φοβόμαστε κανέναν".

Ο Μπάρκας ρωτήθηκε και για τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες του Ατρόμητου και του Άρη, τον Μανδά και τον Τσιλιγγίρη: "Χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά. Πρώτον είναι καλό για την Εθνική ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ταλέντο, αλλά πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη και οι ομάδες".

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σχολίασε και τις αλλαγές στην Εθνική: "Ήμουν λίγο άτυχος με τον τραυματισμό μου, αλλά ήταν ωραίο αυτό που έβλεπα από την ομάδα. Μου αρέσει που παίζουν όλοι για το εθνόσημο και δίνουν τα πάντα. Το γήπεδο δεν βοηθάει, αλλά βλέπω ότι ο κόσμος σιγά σιγά αγκαλιάζει αυτή την ομάδα. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να παίζουμε σε ένα πιο μικρό γήπεδο".

Τέλος, πρόσθεσε για το ματς με τον ΟΦΗ: "Πρέπει να έχουμε ξανά ενθουσιασμό. Πρέπει να παίξουμε για τη φανέλα. Να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ