ΑΕΚ

Μπακάκης: "Να συνεχίσουμε το αήττητο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ μετρά ήδη έντεκα ματς αήττητη στην Ευρώπη και ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε πως ο στόχος είναι να επεκταθεί το σερί.

Την περυσινή εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, ο Μιχάλης Μπακάκης την έζησε έντονα, όντας από τους παίκτες κλειδιά στο χτίσιμο του αήττητου σερί των δέκα παιχνιδιών.

Μάλιστα, το σερί επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στην Γλασκώβη κι ο 27χρονος μπακ παραδέχθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν κίνητρο να το "ανοίξουν" ακόμα περισσότερο.

"Τα πρώτα 20 λεπτά δυσκολευτήκαμε λίγο από την δεξιά πλευρά μας. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, μετά τις οδηγίες που πήραμε, δεν είχαμε πρόβλημα. Θα το δουλέψουμε και θα ανταπεξέλθουμε. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Και η ΑΕΚ έχει τους παίκτες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την δυνατή αριστερή πλευρά της Σέλτικ. Είναι σίγουρα μια περίοδος που απουσιάζει ο κόσμος. Όμως είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε στήριξη. Είναι σημαντικό να έχουμε στήριξη, για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για το ευρωπαϊκό αήττητο: "Είναι θετικό το αήττητο. Το συζητάμε μεταξύ μας, θέλουμε να το κρατήσουμε και θέλουμε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο, όμως έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σημαντική πρόκριση και να προχωρήσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνίδης: "Ο Μάνταλος μπορεί να είναι στην αποστολή"
Οι Έλληνες κερδίζουν στην ΑΕΚ
Με Ντεμπελέ, αλλά χωρίς Μπογιατά η Σέλτικ στην Αθήνα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ