ΑΕΚ

Μίλησε με τους παίκτες ο Χιμένεθ

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Λίγες ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Ριέκα, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε κουβέντα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γι’ αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με τη Ριέκα και όταν δεν υπήρχε χρόνος για λόγια αλλά για… έργα, ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του για την ανατροπή.

Όμως λίγες ώρες μετά την λήξη του ματς με τους Κροάτες και στην προπόνηση στα Σπάτα, ο Ισπανός τεχνικός έθεσε επί τάπητος τα κακώς κείμενα κυρίως του πρώτου ημιχρόνου.

Σε συζήτηση που είχε ο Χιμένεθ με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ματς με τη Ριέκα, τους τόνισε πως εκείνο που θεωρεί ως το πιο μεγάλο ζήτημα, δεν ήταν τα λάθη που έγιναν.

"Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα" όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης. "Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε", τους τόνισε ο Χιμένεθ.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός επανέλαβε και στα αποδυτήρια, αυτό που είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς. Πως υπήρχε η αίσθηση για κάποιους παίκτες "πως δεν είχαν μπει καν στο γήπεδο".

Ο Χιμένεθ πάντως ούτε και σ’ αυτή την ομιλία στα αποδυτήρια ανέβασε τους τόνους. Παρόλο που και πάλι, όπως και στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ριέκα, είχε ένταση στον τρόπο που μιλούσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ