Μεταγραφικός στόχος στην Πορτογαλία για την ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεχωρίσει ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έχει ήδη μεταβεί μία φορά εκεί, ετοιμάζεται και για δεύτερη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε πραγματοποιήσει πριν από περίπου ένα μήνα ταξίδι στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως τότε δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο παιχνίδι. Και σκοπεύει να μεταβεί ξανά στη χώρα της Ιβηρικής προκειμένου να τον δει να παίζει περισσότερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο στόχος που έχει εντοπιστεί στην Πορτογαλία αφορά στην ενίσχυση της αριστερής πλευράς της ομάδας, καθώς την περίοδο εκείνη, η ΑΕΚ είχε ξεκάθαρο στόχο την εύρεση ενός μπακ κι ενός εξτρέμ που να αγωνίζονται στη συγκεκριμένη πτέρυγα.

Ασφαλώς οι τραυματισμοί των Μάνταλου και Γιόχανσον περιέπλεξαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και δημιούργησαν ξεκάθαρη επιπρόσθετη ανάγκη για ενδυνάμωση και στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ωστόσο η απόφαση για τη φουλ ενίσχυση της αριστερής πλευράς δεν έχει διαφοροποιηθεί, γι αυτό και θα πραγματοποιηθεί νέο ταξίδι στην Πορτογαλία από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, προκειμένου να τσεκαριστεί πολύ συγκεκριμένος στόχος.

Θυμίζει ότι το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το ταξίδι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Δημήτρη Μπαρμπαλιά στη συγκεκριμένη χώρα, με σκοπό να παρακολουθήσει δύο αγώνες, έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αριστερών μπακ, συγκεκριμένο των Αγκμπενιένου (Πορτιμονένσε) και Ανίν (Μπελενένσες) οι οποίες απερρίφθησαν.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS