ΑΕΚ

Με 600 οπαδούς στο πλευρό της η ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έχοντας στο πλευρό της 600 οπαδούς θα πάει η ΑΕΚ στο αποψινό (08/08, 21:45) παιχνίδι με την Σέλτικ στον… Παράδεισο.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, είναι το αποψινό (8/8 – 21.45) για την ΑΕΚ απέναντι στη Σέλτικ, στο Παρκχεντ ή Σέλτικ Παρκ ή "Παράδεισο" όπως αναφέρει και η επιγραφή του γηπέδου. Και δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει αυτό το ματς, για να κάνει και την πρεμιέρα της η νέα κιτρινόμαυρη φανέλα. Αυτή που θα έχει ως πρώτη εμφάνιση η ΑΕΚ, καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Επίσης η ΑΕΚ ούτε και στο αποψινό ματς θα είναι… μόνη. Σε μια από τις τέσσερις… γωνιές του "Παραδείσου", θα βρεθούν περίπου 600 οπαδοί της Ένωσης. Οι περισσότεροι θα φτάσουν στην Γλασκώβη από το Λονδίνο και από διάφορα άλλα μέρη της Βρετανίας.

Ήδη από χθες έχουν γίνει συσκέψεις ασφαλείας. Και μάλιστα έγινε διπλό τσεκάρισμα στην εξέδρα που θα τοποθετηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ η απόφαση της σκωτσέζικης αστυνομίας, είναι να συγκεντρωθούν οι οπαδοί της Ένωσης στο "Old fruit market square", προκειμένου να μετακινηθούν οργανωμένα στο γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ