ΑΕΚ

Με 1.000 οπαδούς η ΑΕΚ στη Γλασκώβη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα έχει 1.000 οπαδούς στο πλευρό της, στο πρώτο ματς με την Σέλτικ την προσεχή Τετάρτη (08/08) στη Γλασκώβη.

Την ίδια ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει "πέσει" πάνω στην προετοιμασία του αγωνιστικού πλάνου για την πρώτη μάχη με τη Σέλτικ την προσεχή Τετάρτη (08/08), οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζονται να "εκστρατεύσουν" στη Γλασκώβη.

Η Ένωση θα πάρει περίπου 1.000 εισιτήρια. Όσα δηλαδή και η Σέλτικ για τη ρεβάνς στην Αθήνα. Ήδη οργανώνονται εκδρομές από διάφορα μέρη της κεντρικής Ευρώπης, eενώ αναμένονται στο Σέλτικ Παρκ, περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ από το Λονδίνο και άλλες πόλεις της Βρετανίας.

Γι' αυτό το λόγο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε πριν από λίγο ανακοίνωσε με οδηγίες προς τους… ταξιδιώτες για Γλασκώβη:

"Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Σκωτία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Σέλτικ - AEK (Τετάρτη 08/08/17, 19:45 τοπική ώρα) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τρίτη 7 Αυγούστου από τις 17:30 έως τις 20:00 και την Τετάρτη από τις 14:00 έως τις 16:00 από το ξενοδοχείο Holiday INN Glasgow East Kilbride (διεύθυνση Stewartfield Way, East Kilbride, G74 5LA, UK).

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 35 λίρες (GBD) και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δίνει ονοματεπώνυμο και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ