ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόπες: "Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δύσκολα θα φύγω από την ΑΕΚ"

Λόπες: "Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δύσκολα θα φύγω από την ΑΕΚ"

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι τον έχουν πλησιάσει πορτογαλικές ομάδες, ωστόσο μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί οι συνθήκες στην ΑΕΚ είναι καλές.

Στο πορτογαλικό ραδιόφωνο, "Radio Renascensa" μίλησε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε μεταξύ άλλων πως διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια το οποίο έχει διάρκεια τριών ετών. Τόνισε επίσης ότι ενδιαφέρονται για εκείνον ομάδες από την πατρίδα του, αλλά μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει αυτή τη στιγμή, καθώς οι συνθήκες στην Ένωση είναι ανάλογες με αυτές που προσφέρουν οι τρεις μεγάλοι στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας (σ.σ. Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ).

" Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για άλλα τρία χρόνια με νέο συμβόλαιο το οποίο διαπραγματευόμαστε. Είμαι συγκεντρωμένος, τώρα, για να είμαι έτοιμος να επιστρέψω τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Από την Πορτογαλία μου έχουν γίνει προτάσεις, όμως δεν είναι εύκολο μια και οι συνθήκες που έχω στην ΑΕΚ τις έχουν στα τρία μεγάλα κλαμπ. Δύσκολα θα φύγω, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής."

Υπενθυμίζουμε πως ο Λόπες τραυματίστηκε στο ΟΦΗ - ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέστη ρήξη χιαστού, χειρουργήθηκε και πλέον ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για να επανέλθει στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ