ΑΕΚ

Λιβάγια: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μετακίνηση του στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του ο Σέρχιο Αραούχο.

Με την φανέλα της ΑΕΚ... αγκαλιά είναι πλέον ο Μάρκο Λιβάγια. Και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης, αφενός έκανε λόγο για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αφετέρου αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στην επιλογή του ο Σέρχιο Αραούχο.

"Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ λάτρεψαν τον Σέρχιο Αραούχο, αυτό που θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις είναι για να συμβεί το ίδιο με εμένα.

Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάει για πιο πίσω. Αυτό που τώρα μετράει είναι να δουλέψουμε σκληρά για τον πρώτο στόχο χρονικά, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Champions League", τόνισε ο Λιβάγια, που η οψιόν αγοράς που έχει μπει στο συμβόλαιο του για του χρόνου, αν η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή, είναι στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κροάτης φορ αναμένεται να ταξιδέψει για το Κίελτσε την Κυριακή (2/7) προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Photo credits: ΕUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάγια
"Προχωρημένες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για Τσόσιτς"
Στην Ελλάδα ο Ισμαέλ Μπλάνκο
Μπακάκης: "Μεγαλύτερες απαιτήσεις, καμιά δικαιολογία"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ