ΑΕΚ

Κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας ο Χουλτ

Sweden's Niklas Hult takes a during an international friendly soccer match between Romania and Sweden on the Ion Oblemenco stadium in Craiova, Romania, Tuesday, March 27, 2018.(AP Photo/Vadim Ghirda)
Sweden's Niklas Hult takes a during an international friendly soccer match between Romania and Sweden on the Ion Oblemenco stadium in Craiova, Romania, Tuesday, March 27, 2018.(AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ αναχωρεί εσπευσμένα για τη Σουηδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο Μάρκο Λιβάγια αναχώρησε ήδη για την Κροατία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Το ίδιο και οι Έλληνες διεθνείς. Όμως ξαφνικά προέκυψε θέμα… κλήσης στην εθνική Σουηδίας και για τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ ήταν στην προεπιλογή. Ωστόσο αργά απόψε (3/9) ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει στην Σουηδία για να ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Επίσης και ο Μιχάλης Μπακάκης, παρόλο που αρχικά αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, πιθανότατα δεν θα χάσει και τα δυο ματς της εθνικής. Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν ήταν σοβαρός. Αύριο (4/9) θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της εθνικής και θα ληφθεί η οριστική απόφαση.

Photo Credits: AP Photo/Vadim Ghirda

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ