ΑΕΚ

Καρντόσο: "Να πάμε για νίκη σαν να είναι 0-0"

EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, στάθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κραϊόβα και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί στη ρεβάνς.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο συνεχάρη τους παίκτες του για την εκτός νίκη τους με 2-0 επί της Κραϊόβα για τον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League. Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στις καιρικές συνθήκες.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε με το θερμόμετρο να δείχνει 36 βαθμούς, ενώ υπήρχε και μεγάλη υγρασία.

"Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Ζέστη, 36 βαθμοί, υγρασία, κακός αγωνιστικός χώρος. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα για να μπορέσει να παίξει με τον τρόπο που ήθελε. Αξίζει ένα μπράβο στους παίκτες. Στο ημίχρονο οι παίκτες μού είπαν ότι ήταν δύσκολο ακόμα και να αναπνεύσουν. Δίνω συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκαναν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες" τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για τη ρεβάνς είπε: "Βρισκόμαστε στο ημίχρονο, πρέπει να είμαστε σοβαροί, η Κραϊόβα είχε χάσει μόλις ένα ματς από τα προηγούμενα 9 που έδωσε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάμε για νίκη σαν να είναι 0-0".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ τόνισε: "Είχε ζέστη σήμερα, αλλά το «πρόβλημα» ήταν ο αγωνιστικός χώρος για μένα. Ηταν τέτοιος που έπρεπε να βγάλεις διπλάσια προσπάθεια για να κάνεις όσα θέλεις. Στη ζέστη κάνουμε προπόνηση, ήμασταν κάπως συνηθισμένοι. Ο αγωνιστικός χώρος μας κούρασε ακόμη περισσότερο. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής είναι να ακολουθήσουμε και τον επαναληπτικό με τον ίδιο τρόπο. Να δώσουμε τη μάχη μας και να κερδίσουμε".

Για την εικόνα της ομάδας είπε: "Η απόδοση της ομάδας είναι πολύ βασική. Ναι, είμαστε καινούργια ομάδα. Αλλά απόδειξη ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, είναι το σημερινό αποτέλεσμα".

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Μιγκέλ Καρντόσο στην Cosmote TV

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ