ΑΕΚ

Καρέρα: "Χρειάζεται δουλειά για τη 2η θέση"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη (0-2) και την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά τόνισε πως υπάρχει δρόμος στη μάχη με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Η ΑΕΚ δεν πέταξε και τη δεύτερη ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, καθώς επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη (0-2) και την εμφάνιση, αλλά τόνισε πως υπάρχει δρόμος στη μάχη με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

"Εύκολο δεν είναι ποτέ στο ποδόσφαιρο, αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η συγκέντρωσή μας έφερε την νίκη", σχολίασε αρχικά.

Για τις λίγες ευκαιρίες του ΟΦΗ: "Είναι σημαντικό στοιχείο, έμεινε συγκεντρωμένη η ομάδα και δεν έδωσε ευκαιρίες".

Για τη 2η θέση: "Χρειάζεται ακόμη δουλειά, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά έχουμε δουλειά ακόμη".

Για την εμφάνιση του Ολιβέιρα: "Είναι ένας φυσικός επιθετικός. Δεν τον είχα βάλει από την αρχή στο προηγούμενο μας φοβόμουν να ρισκάρω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2: Πέρασε από την Κρήτη και πήρε προβάδισμα για τη 2η θέση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ