ΑΕΚ

Καρέρα: "Θα ήταν όμορφο να προπονήσω ξανά τη Γιουβέντους"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, υποστήριξε ότι θα του άρεσε να προπονήσει ξανά τη Γιουβέντους -στον πάγκο της οποίας κάθισε ως βοηθός και υπηρεσιακός- ωστόσο παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί.

Συνέντευξη στη σελίδα που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Γιουβέντους (Juventus news) παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.

Ο πρώην αμυντικός και πρώην τόσο βοηθός προπονητή όσο και υπηρεσιακός της Γηραιάς Κυρίας υποστήριξε ότι θα του άρεσε να προπονήσει ξανά τους μπιανκονέρι, ωστόσο παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί.

"Θα χρειαστεί τεράστια προσοχή και προστασία. Πιστεύω ότι σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες από τώρα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και τα κρούσματα είναι περιορισμένα το ιταλικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να αρχίσει με ασφάλεια.

Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία, αυτή δεν πρέπει ποτέ να λείπει. Θα ήταν όμορφο μια μέρα να μπορούσα να προπονήσω ξανά τη Γιουβέντους. Αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι απλό. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και πολλοί καλοί προπονητές", υποστήριξε αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα και στη συνέχεια μίλησε για την προοπτική να συνεργαστεί ξανά με τον Αντόνιο Κόντε:

"Πέρασα πέντε χρόνια με τον Αντόνιο, πέντε χρόνια κατά τα οποία έμαθα πολλά. Για μένα δεν είναι μια υπόθεση ώστε να απορρίπτεται a priori. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ