ΑΕΚ

Η λίστα της ΑΕΚ για το Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, με τον Χρήστη Αλμπάνη να μένει εκτός, όπως κι ο Μάκης Γιαννίκογλου.

Έτσι κι αλλιώς όσο περνούσαν οι ώρες σήμερα (03/09) φαινόταν πως η ΑΕΚ δεν θα έκανε μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής. Τουλάχιστον για να προλάβει την ευρωπαϊκή λίστα. Όπερ και εγένετο. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λίστα που δήλωσε στην UEFA για τους ομίλους του Champions League και στην οποία τον Ιανουάριο, αν συνεχίσει η ομάδα στην Ευρώπη, θα μπορούν να γίνουν τρεις αλλαγές.

Εκτός έμεινε ο Χρήστος Αλμπάνης. Κάτι που σημαίνει πως έχει δρόμο μπροστά του ο 24χρονος εξτρέμ μέχρι να επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση μετά την θλάση που έχει υποστεί. Τη θέση του πήρε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ στην λίστα μπήκε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Επίσης έμεινε εκτός ο Μάκης Γιαννίκογλου, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να έχει τρίτο τερματοφύλακα από τον πιτσιρικά Γκίνη.

Αναλυτικά η λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Champions League: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Λίστα Β': Γκίνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπότος, Γιούσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ