"Η ΑΕΚ συζητά για αγορά του Λιβάγια"

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λίτο Χιμένεθ, "τιτίβισε" πως η ΑΕΚ συζητά με την Λας Πάλμας για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Λιβάγια.

Περισσότερες από μια φορές ο Μάρκο Λιβάγια έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά την λήξη του δανεισμού του (μάλιστα έχει υπογράψει ήδη και σχετικό συμβόλαιο), αλλά παραπέμπει πάντα στις συζητήσεις με την Λας Πάλμας. Άλλωστε ο πρώτος λόγος είναι στον ισπανικό σύλλογο και στις κινήσεις που θα κάνει η Ένωση.

Πριν από λίγο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λίτο Χιμένεθ, ο Ισπανός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Αραούχο, έγραψε στο twitter σχετικά με το μέλλον του Λιβάγια. «Στην ΑΕΚ είναι πολύ χαρούμενοι με τον Λιβάγια και μου λένε πως θέλουν να τον αποκτήσουν. Μιλούν με την Λας Πάλμας για το 1,8 εκατομμύρια ευρώ». Το ποσό που αναφέρει ο Χιμένεθ, είναι η οψιόν για την αγορά του Λιβάγια από την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, στο ίδιο «τιτίβισμα», γράφει και για το μέλλον του Αραούχο, που επίσης είναι δανεικός. «Ο Αραούχο θα μείνει μέχρι και το τέλος της σεζόν», έγραψε ο Χιμένεθ, υπονοώντας πως η ΑΕΚ δεν δείχνει την ίδια πρόθεση, όπως και με την περίπτωση του Λιβάγια.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24