Εκδίκαση ή νέα αναβολή με Ψωμιάδη

Ψωμιάδης

Στο Εφετείο Αθηνών και στο 1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων η εκδίκαση Ψωμιάδη, με τις πληροφορίες να μιλάνε για 6η συνεχόμενη αναβολή.

Μετά από 5 συνεχόμενες αναβολές, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την οικογένεια Ψωμιάδη με τους εκπροσώπους του δικεφάλου, να ευελπιστούν αυτή τη φορά να μην υπάρξει αναβολή και να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές των Σκοπίων δεν έχουν αποστείλει ακόμα τα έγγραφα που να επιτρέπουν να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης και για την υπεξαίρεση χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, πλην της υπόθεσης των στημένων.

Πάντως, από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, υπήρξε η ενημέρωση ότι έχει γίνει νέο διάβημα πριν λίγες ημέρες από τον Έλληνα Πρέσβη στα Σκόπια, με τις αρχές της συγκεκριμένης χώρας να αναφέρουν πως έχουν όλα τα έγγραφα στα χέρια τους για να στείλουν επιτέλους την απόφασή τους στην Ελλάδα.

Μια απόφαση που θα ανοίγει το δρόμο προς τις δικαστικές αρχές για να ξεκινήσει η περιβόητη υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο ΑΕΚ1924.gr

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.