ΑΕΚ

Αμφίβολος με ΑΕΚ και ο Έντσαμ

Celtic's Olivier Ntcham is chased down by Hearts Don Cowie during their Scottish Premiership soccer match at Tynecastle Stadium in Edinburgh, Scotland, Sunday Dec. 17, 2017.  Celtics record 69-match unbeaten run in Scottish soccer ended with a surprise thrashing on Sunday, when they lost 4-0 to Hearts, for its first defeat in any domestic competition since May 2016.(Ian Rutherford/PA via AP)
Celtic's Olivier Ntcham is chased down by Hearts Don Cowie during their Scottish Premiership soccer match at Tynecastle Stadium in Edinburgh, Scotland, Sunday Dec. 17, 2017. Celtics record 69-match unbeaten run in Scottish soccer ended with a surprise thrashing on Sunday, when they lost 4-0 to Hearts, for its first defeat in any domestic competition since May 2016.(Ian Rutherford/PA via AP) IAN RUTHERFORD/PA VIA AP

Μετά τον Μούσα Ντεμπελέ που τέθηκε νοκ άουτ και ο Ολιβιέ Εντσάμ κινδυνεύει να χάσει το πρώτο ματς της Σέλτικ με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού. Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για τον αγώνα με την Ένωση.

Αυξάνονται και πληθύνονται τα προβλήματα της Σέλτικ, λίγες μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Γλασκώβη στις 8 Αυγούστου. Μετά τον Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος έχει τεθεί ήδη νοκ άουτ, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που ήταν εκ των κορυφαίων και στο ματς με τη Ρόζενμποργκ αλλά και στο σημερινό (04/08) παιχνίδι με την Λίβινγκστον, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και εκφράζονται φόβοι πως δεν θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να παίξει την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ.

"Δείχνει να έχει χτυπήσει τον αστράγαλο του. Θα εξεταστεί και θα δούμε", επεσήμανε ο Μπρένταν Ρότζερς, που έκανε και αναφορά στην ΑΕΚ και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει: "Πολλές φορές μια ομάδα δείχνει καλύτερη στο βίντεο απ’ ότι πραγματικά είναι και κάποιες άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο. Θα μελετήσουμε την ομάδα και θα προετοιμάσουμε τους παίκτες μας. Έχουν (η ΑΕΚ) καλή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς".

Photo Credits: Ian Rutherford/PA via AP

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ