ΑΕΚ

Αλέις Γκαρσία στο Sport24.gr: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"

Manchester Citys Aleix Garcia during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 29, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Citys Aleix Garcia during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 29, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο 23χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος, Αλέις Γκαρσία, πλέκει μέσα από το Sport24.gr το εγκώμιο της ΑΕΚ και μιλά για το ενδιαφέρον της Ένωσης να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο της τον 23χρονο κεντρικό μέσο, Αλέις Γκαρσία, με την περίπτωσή του να αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Ο 23χρονος Καταλανός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι. Τη σεζόν ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μουσκρόν πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και 5 γκολ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και του αρέσει πολύ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του σε συνάρτηση με την πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ των ΗΑΕ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 23χρονο από την Ουλδεκόνα. Ο Αλέις Γκαρσία παραδέχθηκε τις συνομιλίες με την ΑΕΚ και έπλεξε το εγκώμιο της Ένωσης.

"Έχω μιλήσει με την ΑΕΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι ιστορική ομάδα από τις πιο παραδοσιακές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί", ήταν το σύντομο σχόλιο του Αλέις Γκαρσία στο Sport24.gr.

Ο Γκαρσία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ και το 2015 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Παραχωρήθηκε δανεικός από τους πολίτες σε Ζιρόνα και Μουσκρόν.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ