ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τσόσιτς και Οικονόμου "έφεραν" τον Κρίστιτσιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΤΣΤΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΤΣΤΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είχε φίλους στην ΑΕΚ πριν καν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και αυτοί έπαιξαν το ρόλο τους στη μεταγραφή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ιστορία της ΑΕΚ είχε ανοίξει για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Και μπορεί να ήταν ουσιαστικά απόφαση του ίδιου του Σέρβου χαφ να μην αφήσει τον Αύγουστο τον Ερυθρό Αστέρα για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Όμως την πρόκληση της ΑΕΚ, δεν σταμάτησε να την σκέφτεται. Κάτι άλλωστε που φάνηκε από την… παραδοχή του Κρίστιτσιτς, πως «έπρεπε να έχω έρθει από το καλοκαίρι». Όσο πάντως ο Σέρβος επεξεργαζόταν την προοπτική να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, τόσο παράλληλα φρόντιζε να συλλέγει και πληροφορίες για την ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως ο Κρίστιτσιτς, είχε τους ανθρώπους μέσα στην Ένωση, που μπορούσε να αποταθεί.

Ο Σέρβος χαφ γνώριζε από παλιά τόσο τον Ούρος Τσόσιτς, όσο και τον Μάριο Οικονόμου. Με τον διεθνή Έλληνα χαφ, ο Κρίστιτσιτς υπήρξε συμπαίκτης στην Μπολόνια. Και μάλιστα είχαν πολύ καλή σχέση. Γι αυτό και είχε το θάρρος να τον πάρει τηλέφωνο και να πάρει πληροφορίες για την ΑΕΚ. Με τον Οικονόμου να λέει τα καλύτερα στον Κρίστιτσιτς για την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Όσο για τον Τσόσιτς, ο Σέρβος χαφ τον γνώριζε από παλιά. Και όπως ήταν φυσικό, ήταν από τα πρώτα τηλεφωνήματα που έκανε, όταν προέκυψε το θέμα της ΑΕΚ.

Ο Τσόσιτς όχι μόνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Κρίστιτσιτς για την ΑΕΚ, αλλά και στους ανθρώπους της Ένωσης έδωσε τις καλύτερες συστάσεις στους ανθρώπους της Ένωσης για τον Σέρβο χαφ. Και έπαιξε και όλο αυτό τον ρόλο του στην υπόθεση της μεταγραφής. Επίσης ο Τσόσιτς ήταν και επί της… υποδοχής του Κρίστιτσιτς στην Ελλάδα, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr.

Όχι μόνο δείπνησαν μαζί και οικογενειακώς στο πρώτο βράδυ του Σέρβου στην Αθήνα. Αλλά είναι τόσο καλή η σχέση των δυο παικτών, που ο Τσόσιτς ήταν αυτός που πήρε την Πέμπτη(3/1) το βράδυ την οικογένεια του Κρίστιτσιτς από τα γραφεία της ΑΕΚ και την πήγε στο εστιατόριο, μέχρι να ολοκληρώσει ο 28χρονος χαφ κάποια διαδικαστικά και στη συνέχεια να πάει να τους βρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Κρίστιτσιτς!
Κρίστιτσιτς: "Επρεπε να είχα έρθει το καλοκαίρι"
ΑΕΚ: Η αμοιβή του καλοπληρωμένου Κρίστιτσιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ