24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΑΕΚ: Η αμοιβή του καλοπληρωμένου Κρίστιτσιτς

PSG forward Kylian Mbappe, right, and Red Star's Nenad Krsticic challenge for the ball during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Kylian Mbappe, right, and Red Star's Nenad Krsticic challenge for the ball during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει από την πιάτσα του Βελιγραδίου τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του Σέρβου μέσου, με τις κλιμακωτές σούπερ αποδοχές, το συνολικό πολύ υψηλό κόστος και την... κινέζικη απειλή!

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2022! Και το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας μεταφέρει τι λένε στο Βελιγράδι για το κόστος αυτής της μεταγραφής, που συγκαταλέγει τον διεθνή Σέρβο μέσο στους πιο ακριβοπληρωμένους της εποχής Μελισσανίδη στην Ένωση.

Έχουμε και λέμε:

  1. Για τον Σέρβο box to box μέσο η ΑΕΚ κατέβαλε... κασέρι στον Ερυθρό Αστέρα το ποσό του μπάι άουτ που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Δηλαδή 500.000 €.

  2. Για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν ο 28χρονος χαφ θα εισπράξει 220.000 €.

  3. Για την επόμενη 3ετία οι αποδοχές του θα είναι κλιμακωτές : 650.000 τη σεζόν 2019/20, 700.000 την επόμενη και 750.000 € την τελευταία χρονιά του. Λεφτά που τον καθιστούν μαζί με τον Λιβάγια στους καλύτερα αμειβόμενους στην πρωταθλήτρια...

  4. Συνολικά κι εφόσον εξαντλήσει όλο το συμβόλαιό του, χωρίς φόρους, μπόνους και... πριμ, ο Κρίστιτσιτς θα στοιχίσει συνολικά στους “κιτρινόμαυρους” 2.320.000 €.

  5. Το συνολικό κόστος για την ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να υπολογίζουμε φόρους αλλά και χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πληρώθηκαν προμήθειες σε ατζέντηδες ή αυτές θα... παρακρατηθούν από τα λεφτά του παίκτη, ανέρχεται στα 2.820.000 €.

  6. Ο Κρίστιτσιτς πήρε παραπάνω από όσα αρχικά υπολόγιζε γιατί είχε προσφορά με πολλά περισσότερα χρήματα από την Κίνα για τον Γενάρη. Μόνο που η οικογένεια Κρστισιτς δεν ήθελε να μετακομίσει στην... Άπω Ανατολή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ