ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Κρίστισιτς για την περιπέτεια υγείας του Μιχάιλοβιτς

AC Milan coach Sinisa Mihajlovic gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 28 , 2015. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Sinisa Mihajlovic gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 28 , 2015. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η ποδοσφαιρική κοινότητα σοκαρίστηκε όταν έμαθε για τη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς κατά της λευχαιμίας, με τον Σέρβο μέσο της ΑΕΚ Νέναντ Κρίστισιτς να προχωράει σε ανάρτηση στήριξης προς τον συμπατριώτη του.

Η περιπέτεια υγείας του Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι πρώτο θέμα στην ποδοσφαιρική Ιταλία το Σάββατο, με τον τεχνικό της Μπολόνια να παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου και να ανακοινώνει πως πάσχει από λευχαιμία και πως είναι έτοιμος να δώσει σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Η είδηση αυτή και τα λόγια του Σέρβου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου συγκίνησαν το φίλαθλο κοινό στη γειτονική χώρα και τα social media πήραν φωτιά: με ομάδες, παίκτες και απλούς οπαδούς να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τον Μιχάιλοβιτς και να δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Την στήριξή του προς τον 50χρονο Σέρβο τεχνικό έδειξε και ο συμπατριώτης του Νέναντ Κρίστισιτς, με τον μέσο της ΑΕΚ ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Κίελτσε για προετοιμασία, να γράφει στη σελίδα του στο Instagram:

"Γνωρίζω εκείνον τον αντίπαλο, είναι δύσκολο να παίξεις απέναντί του! Όμως, γνωρίζω και εσένα και έτσι ξέρω πως θα νικήσεις! Καλή δύναμη μίστερ", ήταν το σχόλιο του του Κρίστισιτς, με το οποίο συνόδευσε φωτογραφία του Μιχάιλοβιτς.

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Κρίστισιτς για την περιπέτεια υγείας του Μιχάιλοβιτς

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ