ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα τρία δοκάρια κόντρα στον Ατρόμητο (VIDEOS)

ΑΕΚ: Τα τρία δοκάρια κόντρα στον Ατρόμητο (VIDEOS)

Δείτε τα τρία δοκάρια της ΑΕΚ με τους Ροντρίγκο Γκάλο (8'), Μάρκο Λιβάγια (43') και Πέτρο Μάνταλο στην εντός έδρας ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. (VIDEOS)

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ατρόμητο - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης (0-1) της Ένωσης στο Περιστέρι.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο ματς με τον Ατρόμητο με τον Εσεκιέλ Πόνσε να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα που άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Χρήστο Θεοδωράκη. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ο Γκάλο εκτέλεσε με το δεξί, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Θεοδωράκη. Το δεύτερο στο 43ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος βγήκε από δεξιά, πέρασε στην ταχύτητα τον Χατζηισαΐα, έκανε τη σέντρα, ο Λιβάγια στο πρώτο δοκάρι το σουτ, η μπάλα και στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Θεοδωράκη. Στο 51ο λεπτό ο Μάνταλος έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το ματς επιφύλαξε και τρίτο δοκάρι για την ΑΕΚ. Στο 55' έπειτα από συρτή παράλληλη σέντρα του Γκάλο από δεξιά, ο Μάνταλος έκανε το σουτ από την περιοχή με το δεξί, η μπάλα χτύπησε και και πάλι στο δοκάρι. Δείτε και τα τρία δοκάρια:





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ