ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Στο μπλοκάκι του Ουζουνίδη

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία και έφυγε με το μπλοκάκι του γεμάτο σημειώσεις. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αυτή την φορά ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Εσθονίας, δεν είχε για την ΑΕΚ μεταγραφικό ενδιαφέρον, όπως αυτός απέναντι στην αντίστοιχη της Φινλανδίας. Βλέπετε οι Εσθονοί δεν είχαν καμία αντίστοιχη περίπτωση… Καμαρά.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε και πάλι το παρών στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, μαζί με τον Χριστόφορο Κόλα. Άλλωστε, η παρουσία στην εθνική πέντε παικτών της ΑΕΚ, ήταν αρκετό κίνητρο για την παρουσία του Εβρίτη τεχνικού. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως μετά το ματς της εθνικής, ο Ουζουνίδης έφυγε από το ΟΑΚΑ με μπόλικες… σημειώσεις στο μπλοκάκι του. ΤοSport24.grέχει το ρεπορτάζ.

ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ

Μια από τις συζητήσεις εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, που έγινε ακόμα πιο συχνή από την στιγμή που ο Μπογέ επέστρεψε από τον τραυματισμό και είναι ετοιμοπόλεμος, αφορά τις πλευρές στην επίθεση που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα ο Τάσος Μπακασέτας και ο Πέτρος Μάνταλος. Συζήτηση που φτάνει και μέχρι την εθνική ομάδα.

Στο ματς με την Εσθονία ξεκίνησε βασικός μόνο ο Μπακασέτας και σε ρόλο δεξιού ακραίου. Στην ίδια θέση που συνήθως τον χρησιμοποιεί και ο Ουζουνίδης. Μόνο που το σύστημα του Αναστασιάδη δεν ήταν 4-4-1-1, αλλά 4-3-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μπήκε στο ματς και ο Μάνταλος, έγινε και το σχήμα της εθνικής 4-2-3-1.

Με τον Μπακασέτα να μετακομίζει αριστερά και τον αρχηγό της ΑΕΚ να παίζει δεξιά. Και το συμπέρασμα που έβγαλε ο Ουζουνίδης, βλέποντας από την κερκίδα, είναι το ίδιο μ’ αυτό που είχε βγάλει από τον πάγκο της ΑΕΚ, όσες φορές δοκίμασε σ’ αυτές τις πλευρές τον Μπακασέτα και τον Μάνταλο. Δυσκολεύονται και οι δυο πολύ στο παιχνίδι τους, καθώς χωρίς το "ανάποδο" πόδι, δεν μπορούν να συγκλίνουν και να γίνουν απειλητικοί.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Ήδη από το παιχνίδι με την Φινλανδία την προηγούμενη Πέμπτη (15/11) αλλά πολύ περισσότερο στο ματς με την Εσθονία, μετά από την βροχή, ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου έδειχνε σε πολύ κακή κατάσταση. Ο Ουζουνίδης από την εξέδρα, έβλεπε τους παίκτες και των δυο εθνικών, να δυσκολεύονται πολλές φορές ακόμα και να σταθούν όρθιοι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν πτώσεις και μάλιστα άσχημες. Κάτι που δεδομένα έκανε τον τεχνικό της ΑΕΚ να ανησυχεί.

Το τερέν του ΟΑΚΑ είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο από τα ματς και της Ένωσης και του Παναθηναϊκού, αλλά και της εθνικής. Και τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε της συντήρησης, ούτε καν της… ανάπαυσης, ενώ ο καιρός όλο και θα χειροτερεύει, όσο προχωράει ο χειμώνας.

Επομένως ο Ουζουνίδης έχει κάθε λόγο να είναι ανήσυχος για την κατάσταση που θα βρουν οι παίκτες του το τερέν του ΟΑΚΑ, στα επόμενα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ