ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην αποστολή με τον Άρη ο Χουλτ, εκτός ο Κλωναρίδης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη (20/06, 21.30) θα βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο Κλωναρίδης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη (20/06, 21.30) με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση. Σε αυτήν βρίσκεται και ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ιταλού κόουτς.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ είχε μέινει εκτός αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιταλός κόουτς είδε τόσο τον Κώστα Γαλανόπουλο, όσο και τον Γιάννη - Φοίβο Μπότο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20/06, 21.30) αγώνα με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των playoff.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ