ΑΕΚ

AEK: Στη λίστα των στόπερ και ο Γκαμπριέλσεν

Moldes Ruben Gabrielsen, second right, jumps to head the ball as Ajax's goalkeeper Jasper Cillessen, left, Ajax's Ricardo van Rhijn, second left, and Ajax's Joel Veltman, right, defend during the group A Europa League soccer match between Ajax and Molde at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Peter Dejong)
Moldes Ruben Gabrielsen, second right, jumps to head the ball as Ajax's goalkeeper Jasper Cillessen, left, Ajax's Ricardo van Rhijn, second left, and Ajax's Joel Veltman, right, defend during the group A Europa League soccer match between Ajax and Molde at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Peter Dejong) (AP PHOTO/PETER DEJONG)

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στη θέση του στόπερ είναι και ο 27χρονος Νορβηγός, Λούναν Ρούμπεν Γκαμπριέλσεν.

Η ΑΕΚ αναζητά έναν παίκτη που θα ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και ανάμεσα σε αυτούς που εξέταζει είναι και ο Λούναν Ρούμπεν Γκαμπριέλσεν. Πρόκειται για 27 χρονο Νορβηγό στόπερ (ύψος 1,86μ.) ο οποίος αγωνίζεται στην Μόλντε.

Μάλιστα, ήταν βασικός στην αναμέτρηση της νορβηγικής ομάδας με τον Άρη την περασμένη Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πρόκειται άλλωστε για ένα βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μόλντε από το 2016 όταν και αποκτήθηκε από την Λίλεστρομ. Φέτος ο Γκαμπριέλσεν μετρά 24 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εάν η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει την περίπτωση του 27χρονου στόπερ θα έχει ένα επιπλέον ατού στις επαφές της με την Μόλντε. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο κι έτσι οι Νορβηγοί θα συμφωνούσαν πιο εύκολα στην παραχώρησή του με ένα μικρό αντίτιμο.

AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ