ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Ρώτησε για τον Ρόμουλο της Φλαμένγκο"

Spartak Moscow's Romulo reacts after scoring against FC Barcelona during a Champions League soccer match group G at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spartak Moscow's Romulo reacts after scoring against FC Barcelona during a Champions League soccer match group G at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, η ΑΕΚ έκανε διερευνητική κρούση για τον 28χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Φλαμένγκο, Ρόμουλο, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στην πατρίδα του.

Τον 28χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Φλαμένγκο, Ρόμουλο, φέρουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ δημοσιεύματα ΜΜΕ από την πατρίδα του. Σύμφωνα με τη σελίδα, "Coluna Do Flamengo", από την Ένωση ήλθαν σε διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη για το δανεισμό του από την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στην πατρίδα του. Ο Ρόμουλο ξεκίνησε την καριέρα του από τη CA Πόρτο και δόθηκε δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα, η οποία τον απέκτησε το 2011.

Την επόμενη χρονιά (2012) ήλθε στην Ευρώπη, καθώς πωλήθηκε στη Σπαρτάκ Μόσχας αντί 8.000.000 ευρώ. Πέρυσι (2017), επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλαμένγκο. Στη "ρούμπρο-νέγκρο" (παρατσούκλι της Φλαμένγκο από τα χρώματα που φορά), δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση κι έτσι ψάχνει δίοδο αποχώρησης.

Στο τρέχον έτος (2018), φόρεσε μόνο επτά φορές τη φανέλα της - οι τρεις εξ αυτών στο αρχικό σχήμα - στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ