ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρώτα η εκδίκαση στην ΟΥΕΦΑ, μετά τα εισιτήρια με Άγιαξ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόφαση της ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη (22/11) για τα… βεγγαλικά στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, περιμένουν στην ΑΕΚ για να θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Άγιαξ

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ματς με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ ήταν εντυπωσιακή. Όμως αυτή η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, οδήγησε την Ένωση στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Για ρίψεις «βεγγαλικών». Η επιτροπή συνεδριάζει αύριο (22/11) και στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση, για να μπορέσουν να θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ την Τρίτη (27/11).

Στην Ένωση έχουν στείλει απολογητικό υπόμνημα και ελπίζουν πως θα αποφύγουν την ποινή αποκλεισμού της έδρας για μια αγωνιστική. Όμως για τυπικούς λόγους, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής και κατόπιν να βγουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Επίσης στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να ανοίξουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στην Λισσαβόνα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στις 12 Δεκέμβρη. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Πέμπτη (23/11).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ