ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πλζεν, Αντβέρπ και Αϊντχόφεν προστέθηκαν στις υποψήφιες αντιπάλους

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν φέρνει στην ΑΕΚ μίνιμουμ 12 υποψηφίους αντιπάλους στα playoffs του Europa League, ενώ μέσα σε αυτές προστέθηκε η ισχυρή Αϊντχόφεν λόγω Βασιλείας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με post έκανε update όσον αφορά στα ευρωπαϊκά δεδομένα της Ένωσης στο Europa League.

Αρχικά, σημείωσε ότι δεν αλλάζει ο αρχικός προγραμματισμός για το εντός/εκτός της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο με Κραϊόβα ή Χόνβεντ, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr σχετικά.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Δημάτος τόνισε ότι οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League θα είναι μίνιμουμ 12, καθώς πλέον οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να κληρωθούν με το ζευγάρι Πλζεν - Αντβέρπ. Οι 12 υποψήφιες θα παραμείνουν στον ίδιο αριθμό εάν ο Ατρόμητος προκριθεί διότι η Ένωση δεν θα μπορεί να κληρωθεί για παράδειγμα με το ζευγάρι Ατρόμητος - Λέγκια.

Παράλληλα, δύσκολα βάζει στην ΑΕΚ και η Βασιλεία. Οι Ελβετοί απέκλεισαν την ισχυρή ολλανδική ομάδα, Αϊντχόφεν και την έκαναν υποψήφια αντίπαλο της Ένωσης ως ζευγάρι με τη Στουρμ Γκρατς ή την Χάουγκεσουντ από την Νορβηγία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ