ΑΕΚ

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Κρίστιτσιτς

Liverpool midfielder Sadio Mane, left, passes as Red Star's Nenad Krsticic defends during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at Rajko Mitic stadium in Belgrade, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool midfielder Sadio Mane, left, passes as Red Star's Nenad Krsticic defends during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at Rajko Mitic stadium in Belgrade, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Στην ΑΕΚ θέλουν να"τρέξουν" όλες τις διαδικασίες, προκειμένου ο Κρίστιτσιτς να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα

Από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε στην διαδικασία να προχωρήσει την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ένα από τα πρώτα ζητούμενα, ήταν η… ταχύτητα. Στην Ένωση ήθελαν όχι απλώς να κλείσουν τον Σέρβο χαφ, όχι μόνο να κλείσουν την μεταγραφή ήδη από τον Γενάρη, αλλά και να φέρουν τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα Σπάτα, για να πιάσει δουλειά.

Τα δυο πρώτα, τα πέτυχε. Απομένει το τρίτο. Ήδη από σήμερα (2/1) η ΑΕΚ θέλει να "τρέξει" τις διαδικασίες, προκειμένου ο Κρίστιτσιτς να μπορέσει να ταξιδέψει το ταχύτερο δυνατό στην Αθήνα, για να κλείσει την μεταγραφή και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Μια πρώτη εκτίμηση που υπήρχε, τις πρώτες ώρες που έκλεισε η συμφωνία, ήταν πως ο Σέρβος χαφ θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και αύριο (3/1). Και αν το ζήτημα του ταξιδιού ήταν αποκλειστικά θέμα του παίκτη, ενδεχομένως να γινόταν ακόμα και σήμερα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια τελευταία ζητήματα που αφορούν και την συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα και τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν. Κάτι πάντως, που δεν αναμένεται να είναι χρονοβόρο.

Η ουσία είναι πως η προσπάθεια και ο στόχος της ΑΕΚ είναι να μπορέσει να έχει τον Κρίστιτσιτς στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ