ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Δεν παίζει ο Σιμόες, μέσα ο Ολιβέιρα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το είπε και το έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ο Νίκος Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρόβλημα με Σιμόες για τον ΑΕΚ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ο υπαρχηγός Αντρέ Σιμόες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση, μπήκε στην αποστολή αλλά δεν θα είναι στην 18αδα για το ντέρμπι (29/9, 19:30 Novasports 1HD).

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο. Έκανε αποφόρτιση και δεν το συζήτησε καν να μείνει εκτός των επιλογών του Νίκου Κωστένογλου και θα είναι κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο για ψυχολογικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και πέτυχε τον πρώτο του στόχο που ήταν να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά, ωστόσο το κενό που αφήνει η ατυχία της ΑΕΚ με τον Σιμόες είναι μεγάλο στη μεσαία γραμμή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ