ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Παίζει δυνατά του Μαρκολίνο

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Μαρκολίνο EUROKINISSI

Από τους τρεις Βραζιλιάνους του Απόλλωνα Λάρισας που έχει τσεκάρει εδώ και μέρες η ΑΕΚ, η περίπτωση που παίζει πιο δυνατά είναι αυτή του Μαρκολίνο. (VIDEO)

Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος και Πολέτο. Αυτοί είναι οι τρεις Βραζιλιάνοι του Απόλλωνα Λάρισας που έχει τσεκάρει εδώ και μέρες η ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση που φαίνεται να κερδίζει πόντους είναι αυτή του πρώτου. Ο Μαρκολίνο, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, έχει κάνει κλικ στην Ένωση, η οποία δεν αποκλείεται τελικά να τον αποκτήσει.

Ο Νοτιοαμερικανός, γεννημένος στις 17/05/1996, έχει παίξει και στα δέκα παιχνίδια της ομάδας του στη Football League, ενώ έχει καταγράψει άλλες δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. Είναι χαρακτηριστικό πως η θεσσαλική ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει αυτή τη στιγμή άλλους μη κοινοτικούς, ωστόσο τις επόμενες μέρες φέρνει έναν Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, τον Λούκας Μπραμπίγια.

Αυτό σημαίνει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί ο Μαρκολίνο. Βέβαια, και να τον εντάξει στο δυναμικό της η Ένωση, δεν είναι βέβαιο πως θα τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά θα τον παραχωρήσει ως δανεικό σε άλλη ομάδα. Στον Απόλλωνα υποστηρίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα δύο γκολ που έβαλε στο Καυτανζόγλειο ο Μαρκολίνο, στο νικηφόρο 3-4 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Ηρακλή:

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ