ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι πωλήσεις στο επίκεντρο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιλια Ιβιτς είναι ανοιχτός προς συζήτηση για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και θα προσπαθήσει εκεί που άλλοι απέτυχαν: Να προσελκύσει προτάσεις που θα ικανοποιούν την ομάδα.

Οι ακριβείς λόγοι ταξιδιού του Ιλια Ιβιτς στην Ιταλία, δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Για την ακρίβεια, ούτε στο κατ' ελάχιστον! Τούτο συμβαίνει διότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν είναι κλασικός και συμβατικός στο αντικείμενό του, δεν είναι από εκείνους που ενημερώνουν άπαντες εντός της ομάδας για αποφάσεις που λαμβάνουν και μετακινήσεις που κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να γίνουν. Οπότε ελαχιστοποιείται και η περίπτωση διαρροών.

Από την περιορισμένη πληροφόρηση, προκύπτει ότι μεταξύ των ραντεβού που πραγματοποίησε στην Ιταλία, ήταν και κάποιο (ή και κάποια) που αφορούσαν ενδεχόμενο πώλησης ενός (ή περισσοτέρων) εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ασφαλώς εκ των πλέον σημαινόντων της Ένωσης. Όχι, η ΑΕΚ δεν έχει βγάλει την πραμάτειά της στη βιτρίνα καλώντας τον κόσμο να προσέλθει και να διαλέξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, από την άλλη ωστόσο δεν κρύβει προς τις αγορές ότι θα την ενδιέφερε να κάνει μια "περήφανη" πώληση.

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να προκαλέσουν προτάσεις στα χρήματα που η Ενωση θα ενέδιδε; Υπάρχουν πέντε περιπτώσεις παικτών, συγκεκριμένα (και με σειρά προτεραιότητας, βάσει της χρηματιστηριακής αξίας τους) οι Λιβάγια, Μπάρκας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακάκης, για τους οποίους έχει κατά καιρούς προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ακόμα και επίσημες προτάσεις οι οποίες είχαν απορριφθεί.

Είτε διότι δεν ικανοποίησαν οικονομικά την ΑΕΚ, είτε γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν (και καιρούς και όχι για όλες τις περιπτώσεις) ανένδοτος σε τέτοια ενδεχόμενα, μη θέλοντας να στερήσει από την ομάδα παίκτες σημαίνοντες. Ωστόσο με τον Ιβιτς στο τιμόνι της τεχνικής διεύθυνσης, αυτή η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να αλλάξει.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει λάβει την εξουσιοδότηση του κλαμπ και του επικεφαλής αυτού, να φέρει προτάσεις για πωλήσεις, εφόσον θεωρεί ότι αυτές αντιστοιχούν στην αξία των ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στο επίκεντρο τέτοιας συζήτησης. Ανθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μας μετέφεραν ότι το ενδεχόμενο μιας πώλησης τον ερχόμενο Γενάρη, είναι περισσότερο πιθανό από κάθε άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν.

Ούτως ή άλλως, ενόψει Γενάρη, ο Ιβιτς δεν θα έχει την ευχέρεια να προβεί σε πολυέξοδες δαπάνες, ενώ δύσκολη θα είναι η αποστολή του και το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον σε πρώτη φάση δεν καταφέρει να "αδειάσει" το ρόστερ από περιττά συμβόλαια ή να πετύχει ακριβές πωλήσεις. Κοντολογίς, το έργο του είναι πιο απαιτητικό και η ανάγκη να αποδειχθεί περισσότερο καπάτσος από τον προηγούμενο τεχνικό διευθυντή, σημαντικά μεγαλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ: Στροφή στην ποιότητα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ