ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πέτερσον μπήκε... νύχτα στο αεροπλάνο της Λίβερπουλ

ΑΕΚ: Ο Πέτερσον μπήκε... νύχτα στο αεροπλάνο της Λίβερπουλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε εντυπωσιαστεί με τον Κρίστοφερ Πέτερσον, τον πήρε στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, αλλά τον "έριξε" μερικές εβδομάδες αργότερα.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του το χειμώνα ότι η ομάδα του η Χέρακλες βρισκόταν -τότε- σε συζητήσεις με την μετέπειτα πρωταθλήτρια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πορεία του 24χρονου εξτρέμ στην Λίβερπουλ, τότε που ο Μπρένταν Ρότζερς είχε διακρίνει το ταλέντο του, αλλά εν τέλει δεν του έδωσε ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσει στους "Κόκκινους", αναγκάζοντάς τον ουσιαστικά να φύγει από το μεγάλο κλαμπ με προορισμό την Ουτρέχτη.

Ο παίκτης βρισκόταν στην Λίβερπουλ από το 2011, δόθηκε δανεικός στην Τρανμίρ και το 2014, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με τους μικρούς για προετοιμασία στην Ολλανδία, έπαιξε σε δύο φιλικά με την ανδρική ομάδα και σκόραρε! Κάπως έτσι, ο Ρότζερς τον... έβγαλε από το αεροπλάνο της ακαδημίας και τον πήρε μαζί του στις ΗΠΑ, στην προετοιμασία των μεγάλων " ...φρόντισε να είσαι στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ αύριο..." ήταν τα λόγια του Βορειοϊρλανδού προπονητή με τον φερόμενο ως στόχο της Ένωσης.

Πράγματι, ο Πέτερσον ταξίδεψε στην Αμερική και συμμετείχε στα ματς προετοιμασίας της Λίβερπουλ. Κι ενώ φαινόταν ότι ο εντυπωσιασμένος Ρότζερς θα τον κρατούσε στο "Ανφιλντ", αποφασίστηκε ο 19χρονος τότε ποδοσφαιριστής ν' αποχωρήσει από τους "Reds".

Βέβαια, οι δρόμοι του Πέτερσον με του Ρότζερς διασταυρώθηκαν όταν ο 46χρονος κόουτς βρισκόταν στον πάγκο της Σέλτικ. Το 2018, λοιπόν, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα στο Νησί που ήθελαν τους Κέλτες να εξετάζουν την περίπτωση του Πέτερσον που τα πήγαινε περίφημα στην Χέρακλες.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΤΕΡΣΟΝ ΤΟ 2018

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ