ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του στην Αθήνα ο Κρίστισιτς

PSG midfielder Adrien Rabiot, right, is challenged by Red Star's Nenad Krsticic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG midfielder Adrien Rabiot, right, is challenged by Red Star's Nenad Krsticic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP IMAGES

Με όλη την οικογένεια του και έτοιμος για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, ήρθε στην Ελλάδα ο Κρίστιτσιτς.

Μπορεί τυπικά ακόμα να μην έχει κλείσει η μεταγραφή και να μην είναι ακόμα παίκτης της ΑΕΚ. Μπορεί η σύζυγος του, με την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα σήμερα (3/1) έξω από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, να φαινόταν σαν να τον ξεπροβοδίζει.

Όμως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έδειξε πως ήρθε στην Αθήνα έτοιμος για μόνιμη εγκατάσταση. Έφερε μαζί του και την σύζυγο αλλά και τα τρία παιδιά του. Και πριν καν φτάσει στην Ελλάδα, είχε αρχίσει να κάνει την έρευνα του, για να επιλέξει το σπίτι στο οποίο θα μείνει.

Είναι προφανές πως εκείνο που θέλει ο Κρίστιτσιτς, είναι μόλις ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά για να κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, να είναι έτοιμος να πάει στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά. Δεν σκοπεύει να ξαναφύγει για να μαζέψει τα πράγματα του ή να φέρει στην Αθήνα την οικογένεια του.

Δείγμα πως ο Σέρβος χαφ ανυπομονεί να πιάσει δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Πάντως για σήμερα το πρόγραμμα έχει ξεκούραση στο ξενοδοχείο και ενδεχομένως δείπνο με τους ανθρώπους της Ένωσης. Και από αύριο (4/1) θα ξεκινήσουν τα τελευταία διαδικαστικά για να κλείσει η μεταγραφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ