ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο άνθρωπος που έρχεται ν' αλλάξει τη μοίρα των κίπερ της

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγκέλ Καρντόσο εντάσσει στο τιμ της ΑΕΚ τον Ντάνιελ Κορέια. Πρόκειται για προπονητή τερματοφυλάκων με εμπειρία από Πόρτο και Σπόρτινγκ. Φτιάχνει κίπερ "δημιουργούς".

Ένα σημαντικό γρανάζι για να δουλέψει σωστά η ΑΕΚ στα Σπάτα αναμένεται να προσθέσει ο Μιγκέλ Καρντόσο κατά την έλευση του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Μεταξύ των συνεργατών του θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Κορέια, ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται ως "ειδικός" πάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης των ικανοτήτων των τερματοφυλάκων.

Ο νέος τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", που θα ν' ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή, ζήτησε και θα έχει στη χώρα μας τον προπονητή τερματοφυλάκων που αναφέραμε παραπάνω. Μεταξύ των ομάδων που έχει δουλέψει ο Κορέια είναι και οι Σπόρτινγκ - Πόρτο.

Ειδικά στους "δράκους", ο Κορέια συνεργάστηκε με τον μεγάλο Ίκερ Κασίγιας, σημειώνοντας σε συνέντευξή του πως πρόκειται για έναν τεράστιο σταρ που λειτουργεί ως φυσιολογικός άνθρωπος ο οποίος εργάζεται καθημερινά για να βελτιώσει τις αδυναμίες του έστω κι αν είναι έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ίπταται

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο Κορέια, λοιπόν, έρχεται στην ΑΕΚ για ν' αλλάξει επίπεδο τους τερματοφύλακες της ομάδας. Κυρίως τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο πρώτος, μάλιστα, ακούγεται εδώ και δύο χρόνια πως "ψήνεται" για μεταγραφή στο εξωτερικό, οπότε δουλεύοντας μ' έναν τόσο έμπειρο προπονητή, ίσως να καταφέρει να πάει ακόμα πιο έτοιμος για να δοκιμάσει τις αντοχές του εκτός συνόρων.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της Ένωσης εισηγήθηκε την πρόσληψη του Ντάνιελ Κορέια, όχι τυχαία αφού η στρατηγική του στα παιχνίδια βασίζεται αρκετά στους πορτιέρε που διαθέτει.

Για την ακρίβεια ο 47χρονος Πορτογάλος θέλει οι τερματοφύλακες να είναι καλoί με τη μπάλα στα πόδια και να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία. Ο Κορέια θεωρείται top σε αυτό το κομμάτι και αποτελεί μεγάλο γεγονός ότι η ΑΕΚ φέρνει προπονητή τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, κάτι που δεν βλέπουμε να συμβαίνει συχνά.

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

Η διαφαινόμενη πρόσληψη του Καρντόσο (με διετές συμβόλαιο) και η κοινή του πορεία με τον Κορέια στην ΑΕΚ έγινε θέμα στην Πορτογαλία. Η Record για παράδειγμα σημείωσε στο σχετικό δημοσίευμα που ανάρτησε: " Η πρόσληψη του Ντάνιελ Κορέια, κλείνει το προπονητικό τετράγωνο συνεργατών που θα έχει μαζί του ο Μιγκέλ Καρντόσο, για να αντιμετωπίσει την μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ. Και αυτή η πρόσληψη, είναι η μεγάλη καινοτομία του τεχνικού τιμ".

Διαβάστε ακόμα:
ΑΕΚ: Βγαίνει από τη βόλεψή της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ