ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Στάριτζ

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η ώρα του Στάριτζ να παίξει με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έφτασε. Ο πρώην της Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Η Τραμπζονσπόρ πραγματοποίησε μία ακριβή μεταγραφή, αποκτώντας ως ελεύθερο αλλά με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τον Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο Άγγλος πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει στον επαναληπτικό της τουρκικής ομάδας με την ΑΕΚ την Πέμπτη (29/8).

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο διεθνής επιθετικός έχει ανεβάσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και ο προπονητής της ομάδας της Τραπεζούντας σκοπεύει να του δώσει λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Ένωση. Ο Στάριτζ, λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν' αγωνιστεί τουλάχιστον 25 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα:
ΑΕΚ: Το μαύρο κουτί των αποδυτηρίων
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ