ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα Ολιβέιρα, Σιμόες για ΑΕΛ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ το Σάββατο (5/10, 19:30) και ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Νέλσον Ολιβέιρα, όσο και τον Αντρέ Σιμόες. Αμφότεροι ήθελαν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ρίσκαραν.

Μετά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚ συνεχίζεται. Οι κιτρινόμαυροι το Σάββατο (5/10, 19:30) θα παίξουν στην έδρα της φορμαρισμένης ΑΕΛ.

Σε σύγκριση με το ματς με τους ασπρόμαυρους, η Ένωση θα πάει πιο ενισχυμένη στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι πανέτοιμος να παίξει για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εκεί όπου τραυματίστηκε.

Επίσης, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο υπαρχηγός, Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, διότι ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο.

Σιμόες και Ολιβέιρα είχαν ζητήσει να παίξουν κανονικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά κατόπιν συζήτησης με τον Νίκο Κωστένογλου πάρθηκε η απόφαση να μην ρισκάρουν ώστε η ΑΕΚ να έχει αμφότερους υγιείς όχι σε ένα, όμως σε περισσότερα ματς.

Μοναδικό πρόβλημα για την Ένωση αυτή τη στιγμή είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο "Κλώνα" έχει υποστεί μία κάκωση στον αριστερό ώμο και την Τετάρτη προπονήθηκε μόνος. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στις επόμενες προπονήσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ